Sharon Stone 66 éves, esze ágában sincs fiatalabbnak tűnni

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2024.03.13 | Film | Olvasási idő: 3 perc
Sharon Stone 66 éves, esze ágában sincs fiatalabbnak tűnni

Sharon Stone Hollywood egyik legikonikusabb alakja, és bár az utóbbi években kevesebb szerepet vállalt a filmvásznon, nem veszített semmit karizmájából és határozottságából. Tele bölcsességgel, elfogadással és öniróniával, március 10-én ünnepelte 66. születésnapját.

Sharon Stone mindig is híres volt nyíltságáról és őszinteségéről. Jó ideje nem riad vissza attól, hogy hangot adjon véleményének és érzéseinek, még akkor sem, ha ezek néha kényelmetlenek lehetnek. A közelmúltban több interjúban is beszélt arról, hogy az idő múlásával egyre inkább elutasítja a fiatalság kultuszát és sokkal inkább a belső béke és boldogság felé fordul.

Sorsfordító élmény

Sharon Stone 2001-ben, 42 éves korában sztrókot kapott, ami örökre megváltoztatta életét és a világhoz való hozzáállását. Az orvosok mindössze egy százaléknyi esélyt adtak a túlélésre, de ő harcolt és túlélte. Ez a tapasztalat alapvetően megváltoztatta az életét és az életfilozófiáját. Az Emmy- és Golden Globe-díjas színésznő megértette, hogy az élet röpke pillanatokból áll, és minden egyes év, amit kap, ajándék.

Sokan csodálják azért, ahogyan elfogadja az öregedést, és egyáltalán nem próbál fiatalabbnak tűnni a koránál. Épp ellenkezőleg, örömmel üdvözli a ráncait, amelyek mindegyike egy-egy életszakaszra, értékes tapasztalatra emlékezteti. A filmes projektektől a festészet felé fordult, ami felszabadította a benne rejlő kreativitást és szabadságvágyat, bízik benne, hogy anyagilag is biztosítja majd a jövőjét. A sztrók utáni sikertelen filmes bukások, az elhúzód válás és a Sillicon Valley Bank tavalyi összeomlása is megviselte anyagilag.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sharon Stone (@sharonstone) által megosztott bejegyzés

„Elég pénzt fogok keresni ahhoz, hogy ott éljek, ahol élek? Valószínűleg nem. De a gyerekek hamarosan kirepülnek, főiskolára mennek, én pedig eladom a hatalmas, puccos házamat, és úgy fogok élni, mint egy átlagos ember” – árulta el terveit idén februárban az amerikai InStyle magazin kérdésére hozzátéve, hogy 50 dollárral a zsebében, egy bőrönddel jött Hollywoodba.

Sharon Stone példát mutat azoknak, akik félnek az öregedéstől vagy szégyellik az élet változásait. Ő nem csupán elfogadja ezeket a változásokat, hanem ünnepeli is őket, és minden egyes napját ajándékként éli meg. Ahogy mondja, 66 évesen is van még mondanivalója és tervei az életre, és minden egyes napot arra használ, hogy azokat megvalósítsa.

(Kiemelt kép: HBO Max)

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!