Minden, amit Jennifer Lopez új filmjéről eddig tudunk

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2023.12.07 | Énidő | Olvasási idő: 3 perc
Minden, amit Jennifer Lopez új filmjéről eddig tudunk

Jennifer Lopez már korábban bejelentette, „This Is Me… Now” című új albumával hamarosan visszatér a zene világába, most viszont kiderült, nem csak friss zenei, de az albumhoz kapcsolódó új filmes élményre is számíthatunk a popkulturális ikontól 2024-ben.

A Variety információi szerint a filmet Dave Meyers rendezi, aki már számos zenei videoklipet jegyez Britney Spears és Ariana Grande mellett, korábban pedig már dolgozott együtt Jennifer Lopezzel is. A lap szerint a film egy „narratíva által vezérelt, intim, elgondolkodtató, szexi, vicces, fantasztikus és rendkívül szórakoztató zenei és vizuális újragondolása a szerelemnek és az életnek.”

Jennifer Lopez új projektjének címe utal a korábbi „This Is Me… Then” címmel megjelent albumra is, amelyen a Ben Affleckről szóló „Dear Ben” című dal is szerepelt; az új albummal pedig érkezik „Dear Ben Pt. II.” is.

A YouTube-on megjelent rövid teaser leírása szerint a projektet részben Ben inspirálta és semmihez sem hasonlítható, amit Jennifer Lopez eddig csinált, fantasztikus tükörképe az öngyógyítás és önszeretet személyes útjának.

Jennifer Lopez közel egy évtizedes szünet után tért vissza a stúdióba és nem fél megmutatni őszinte és sebezhető oldalát: az új album megmutatja az igaz szerelem mélységes szépségét és az emberi lélek felszabadíthatatlan erejét.

A november végén megjelent rövid kedvcsinálóban egy kolibri is megjelenik, ami később is visszaköszön a weboldalán is. A színésznő korábban elárulta, hogy a „Hummingbird” című dalát a szerelem hírnökeinek számító madarak ihlették, így valószínűleg a dalban további hasonló motívumokra számíthatunk. A teaser központi jelenetében Jennifer Lopez egyedül ül egy kastélyban, kint eső szitál. Szerelmes leveleket éget a kandallóban, köztük egy „B” aláírással ellátottat, amelyet 2002. december 24-én írtak, miközben elhangzik a készülő film legfőbb üzenete:

„Amikor kislány voltam, és valaki megkérdezte, mi akarok lenni, ha felnövök, a válaszom mindig az volt, hogy szerelmes.”

Ezek után nem meglepő, hogy a film 2024. február 16-án, közvetlenül Valentin-nap után lesz elérhető a Prime Video műsortárában.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!