Osztriga, pezsgő, dunai panoráma: vasárnapi brunch a Kopaszi-öbölben
A Kopaszi-öbölben található fiatal, szexi, pimasz hely, a Zazie Bistro & Bar tartalmas reggelivel, könnyed ebédmenüvel, isteni koktélokkal, ráérős vacsorával és a Duna-part legmutatósabb arcával várja vendégeit. A comfort ételekben és a belső designban is megjelenő flow-élmény augusztustól vasárnaponként még erősebben áramlik az étteremben: indul a Zazie Sunday Brunch!
A Zazie egészséges, laza és friss stílusa azonnal körbeleng, ahogy belépünk az építészeti díjas belső térbe. Itt nagyobb társasággal is helyet foglalhatunk, vagy egy elkülönített boxot is választhatunk, illetve tavasztól késő őszig az öbölre néző teraszon is leülhetünk – mind tökéletes helyszínei egy vasárnapi brunch-nak.
A konyha irányításáért és a gasztronómiai koncepcióért Bíró Dániel séf felel, akinek pimasz, magyaros konyhája hamar magával ragad.
A városban mára már legendássá vált ételei, mint a klasszikus verzióból kiinduló hortobágyi palacsinta vagy a madártej természetesen a Sunday Brunch menüjére is felkerültek. De a menüsoron találjuk a vasárnapi brunch-ok olyan nagy klasszikusait, mint az eggs benedict, az amerikai palacsinta vagy a croque monsieur, illetve a Zazie-ra jellemző comfort ételeket, mint például a rántott sertéskarajt is.
Ínyenceknek különleges elem továbbá a brunch menüjén az osztriga sarok – egy pohár pezsgővel, a dunai panorámával tökéletessé teszi a vasárnapot.
„A vasárnapi brunch-oknak is megvannak a klasszikusai, ezek mellé olyan ételeket választottunk a menüre, amelyek a Zazie áttörő ízeit hozzák, ismerősek, de meg is lepnek, amik azt a könnyed, jó hangulatot fokozzák, ami ránk jellemző. Tartalmas, feltöltő étlappal készülünk, ahol mindenki megtalálja az aznapi hangulatához tökéletesen passzoló ízeket” – mondta a séf a Sunday Brunch menüsorának összeállításáról.