Magyarországra jön a Backstreet Boys sztárja

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2024.06.28 | Kultúra | Olvasási idő: 3 perc
Magyarországra jön a Backstreet Boys sztárja

A napokban vált biztossá, hogy Nick Carter, minden idők legsikeresebb fiúbandája, a Backstreet Boys alaptagjaként híressé vált pop-szupersztár – világkörüli turnéjának egyik állomásaként – Budapestre érkezik. Augusztus 1-én tehát a Vasúttörténeti Parkban sorjáznak majd a Backstreet Boys legismertebb dalai és megannyi sláger.

Százharminc millió példányt meghaladó lemezeladásával, rekordokat döntő turnéival, toplistás slágerek hosszú sorával, a kilencvenes évek elején formálódott énekes csapat minden idők legsikeresebb és legkeresettebb fiúbandájaként írta be nevét a világ poptörténelmébe. A Backstreet Boys 1999-ben az egyik legnagyobb, 60 millió dolláros lemezszerződést írt alá. Kaptak öt Grammy-jelölést, valamint számos díjat, köztük van Billboard Awards, MTV Video Music Awards, American Music Awards, RIAA Awards, People’s Choice Awards és egy tiszteletbeli csillag az ikonikus Hollywood Walk-on.

Nick Carter mindössze 12 éves volt, amikor az ikonikus fiúbanda tagja lett, a Backstreet Boys legfiatalabb énekeseként.

A csapat a mai napig számos világkörüli turnén vett részt, telt házas koncertek jelzik a fiúk útját szerte a világban. Carter azonban szólóban is komoly sikereket tudhat magáénak. 2002-ben Now or Never című debütáló albumával indította szólókarrierjét, ami rögtön előkelő helyet kapott a Billboard 200 listán és arany minősítést az Egyesült Államokban, Japánban és Kanadában is.

Azóta Carter további két szólóalbumot adott ki: egyet I’m Taking Off címmel 2012-ben, egyet pedig All American címmel 2016-ban. 2023-as kislemeze, a Hurts to Love You több országban került fel különböző slágerlistákra, és az Egyesült Államokban és Kanadában is az élre került.

2023-ban Carter is részt vett a Backstreet Boys turnéján, de 7 év után szólóban is újra turnéra indult. A Who I Am című turné októberben kezdődött az Egyesült Államokban, és ezt követte három új szóló kislemez: a Superman, a Made For Us és a Never Break My Heart (Not Again). A Who I Am turné 2024-ben folytatódik, Ázsia, Kanada, USA és Európa országaiban, így a hazai rajongók nagy örömére Magyarországon is, augusztus 1-én Budapesten, a Vasúttörténeti Parkban. A jegyértékesítés június 28-án indult Nick Carter hivatalos weboldalán.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!