Balázsék: Ráskó Eszter váltja Vadon Janit

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2024.02.09 | Kultúra | Olvasási idő: 2 perc
Balázsék: Ráskó Eszter váltja Vadon Janit

Tavaly decemberben jelentették be, mintegy tizenöt év közös rádiózás után Vadon Jani távozik a Balázsék című rádióműsor stábjából. A csapat és a stáb is elfogadta, hogy a műsorvezetőt új kihívásokat keres és szeretné régóta dédelgetett álmait megvalósítani: bár szomorúan fogadták a hírt, a legjobbakat kívánták neki az új tervekhez.

Vadon Jani távozása után Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri ketten vezették a műsort, amelybe időről időre vendégműsorvezetőket is hívtak. Az elmúlt hetekben kilenc jelöltet hallgattak meg, többek között Kovácsovics Fruzsina, Puskás Peti, Gévai Juli, Ábel Anita, Ráskó Eszter, Wossala Rozina, Musimbe Dávid Dénes és Faragó Janka is közreműködtek egy-egy adásban. A hallgatók végül a Rádió1 oldalán szavazhattak arról, hogy ki legyen a harmadik műsorvezető.

A szavazás lezárult, Balázsék pedig hivatalosan is bejelentették, Ráskó Eszter váltja Vadon Janit a reggeli műsorban.

Ráskó Eszter, a Dumaszínház társulatának tagja, korábban pszichológusként, szexuálpszichológusként és hr-menedzserként is  dolgozott, sajátos stílusával, szórakoztató humorával pedig garantáltan új lendületet hoz majd az ország egyik legnépszerűbb napindító rádióműsorába.

(Kiemelt kép: Sebestyén Balázs)

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!