Ebben a luxusszállodában forog a Fehér Lótusz új évada

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2024.01.30 | Film | Olvasási idő: 3 perc
Ebben a luxusszállodában forog a Fehér Lótusz új évada

A Fehér Lótusz még 2021-ben érkezett meg a kisképernyőre, szenzációs sikerrel: az első, Hawaii szigetén játszódó széria húsz Emmy-jelölésből tizet váltott díjra, míg a második, Szicíliával a háttérben huszonhárom Emmy-jelölést és öt díjat kapott, így valószínűleg senkinek nem okozott meglepetést, amikor az HBO 2022 novemberében bejelentette a folytatást.

A Fehér Lótusz harmadik évadának forgatása azonban csak idén februárban fog elkezdődni. A gyártó már korábban bejelentette, ezúttal teljesen új szereplőgárdával indulhatunk paradicsomi környezetbe, ahogyan január óta azt is tudjuk, hogy a helyszín ezúttal Thaiföld lesz. A sorozat támogatást kap a thaiföldi turisztikai hatóságtól, a forgatás pedig februárban kezdődik Ko Szamuj, Phuket és Bangkok környékén.

Hol fogják forgatni a Fehér Lótusz harmadik évadát?

Thaiföld lenyűgöző természeti adottságai, gazdag történelme és változatos tájai tökéletes hátteret kínálnak a produkcióhoz. A Fehér Lótusz harmadik évadához is a Four Seasons szállodalánc biztosítja a kiemelt helyszínt, a sorozatot a Ko Szamuj északkeleti partján található luxusüdülőben fogják forgatni, amely épp olyan lenyűgöző, mint a korábbi lokációk.

A Laem Yai Beach csendes oázisában fekvő szállodát varázslatos környezet veszi körül, az egymástól távol, elszórtan elhelyezkedő villák mindegyikéhez saját, feszített víztükrű medence tartozik, a villákból csodálatos kilátás nyílik a kertre vagy a Thai-öbölre.

A Fehér Lótusz harmadik évadának másik forgatási helyszíne a Phuket szigetén elhelyezkedő Anantara Mai Khao Villas, mely elegáns medencés villákkal és a sziget leghosszabb strandjával várja a vendégeket.

A film témája a harmadik évadban a halál, a keleti vallások és a spiritualitás lesz, természetesen a megszokott szatirikus megközelítéssel. Az HBO már korábban bejelentette, hogy a Fehér Lótusz harmadik szezonjának színészválogatottját olyan újoncok erősítik majd, mint Michelle Monaghan, Parker Posey, Jason Isaacs, Leslie Bibb, Dom Hetrakul és Tayme Thapthimthong. Január elején pedig kiderült, hogy a közönséget vitriolos társadalmkritikájával lefegyverző sorozathoz Walton Goggins (The Shield), Sarah Catherine Hook (Az első áldozat), Sam Nivola (Maestro), Aimee Lou Wood (Szexoktatás) is aláírt, ahogyan Arnold Schwarzenegger 30 éves fia is szerepet kapott a produkcióban.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!