Jön a Hatalmas kis hazugságok 3. évada

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2023.11.22 | Énidő | Olvasási idő: 2 perc
Jön a Hatalmas kis hazugságok 3. évada

Nicole Kidman váratlan bejelentést tett egy, az elmúlt hétvégén megrendezésre került eseményen: az 56 éves színésznő megerősítette, habár a stáb Jean-Marc Vallée rendező halála után elképzelhetetlennek tartotta volna, folytatást kap a Hatalmas kis hazugságok című sorozat, érkezik a harmadik évad.

A Hatalmas kis hazugságok 2017-ben indult amerikai televíziós sorozat, melyet Liane Moriarty azonos című regényéből David E. Kelley adaptált képernyőre. A sorozat 2017. február 19-én debütált az HBO-n. A hét epizódból álló első évadot Kelley forgatókönyve alapján Jean-Marc Vallée rendezte. Bár eredetileg minisorozatnak szánták, a HBO egy második évad elkészítését is megrendelte. A sorozat a nézők és a kritikusok elismerését egyaránt kivívta, az első évad tizenhat Primetime Emmy-jelölésből nyolcat váltott díjra, valamint több Golden Globe-győzelmet és jelölést is szerzett, Jean-Marc Vallée 2021 decemberében bekövetkezett váratlan halála után viszont a stáb elképzelhetetlennek tartotta a folytatást, ezért is okozott nagy meglepetést Nicole Kidman bejelentése.

A színésznő felidézte legemlékezetesebb pillanatait a Hatalmas kis hazugságokkal kapcsolatban, amely gyermekei születése után egy olyan időszakban érkezett az életébe, amikor már a visszavonulást fontolgatta, majd hozzátette, készülünk egy harmadikkal is – csak, hogy tudjátok.

Nicole Kidman mellett a sorozatban olyan nagy nevek szerepeltek, mint Reese Witherspoon, Zoë Kravitz, Shailene Woodley, Laura Dern, a második évadban pedig Meryl Streep is csatlakozott a csapathoz. A kaliforniai Monterey városában élő gazdag szülők és gyermekeik életét nyomon követő, rejtélyes gyilkossági szállal átszőtt történet hatalmas sikert aratott. A harmadik évadról egyelőre keveset lehet tudni, de az biztos, hogy a rajongók izgatottan várják a folytatást, ami a sorozat korábbi sikerét követve további izgalmas fordulatokat ígér.

(Kiemelt kép: HBO)

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!