Megvan a Gellért Szálló új neve

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2023.12.20 | Énidő | Olvasási idő: 2 perc
Megvan a Gellért Szálló új neve

Megkezdődött a Gellért Szálló teljes felújítása, amely során nem csupán az épület beltere és külső részei újulnak meg, de egy teljesen új wellnessrészleg is épül. Az újranyitás a jelenlegi tervek szerint 2027-re várható, Mandarin Oriental Gellért néven – írja a 24.hu.

Az építésziroda kiválasztása már korábban megtörtént, a londoni Alexander Waterworth belsőépítészeti stúdió kapta meg a feladatot, hogy újragondolja a Hegedűs Ármin, Sterk Izidor és Sebestyén Artúr tervei alapján épült ikonikus épületet. A luxusszálloda összesen 143 vendégszobával és 38 lakosztállyal várja majd a vendégeket.

Ázsiai terápiák és a magyar fürdőkultúra találkozása

A hotel kínálatában helyet kap egy korszerű wellnessrészleg is, ahol az ázsiai terápiák jótékony hatásait fogják ötvözik a magyar fürdőkultúrával. A megújult Gellért Szállóban egy fitnesz- és mozgásstúdió, valamint a legfelső szinten egy fedett medence is helyet kap, utóbbi fölé egy visszahúzható üvegmennyezetet álmodtak meg a tervezők. A létesítmény továbbá szaunával, merülőmedencével, relaxációs területtel és egy Dunára néző panorámás tetőtéri bárral csábítja majd kikapcsolódásra és feltöltődésre a vendégeket.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!