Meryl Streep visszatér az utóbbi évek egyik legnézettebb sorozatában

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2024.02.17 | Énidő | Olvasási idő: 2 perc
Meryl Streep visszatér az utóbbi évek egyik legnézettebb sorozatában

A rajongók legnagyobb örömére Meryl Streep visszatér a Gyilkos a házban című sorozat negyedik évadában. A krimisorozat hatalmas népszerűségnek örvend, amit jól mutat a három évad alatt elért huszonkilenc Emmy-jelölés is.

Meryl Streep először a harmadik évadban szerepelt az elmúlt évek egyik legnézettebb Hulu-produkciójában és bár a negyedik évad részleteiről eddig nem sokat árultak el, az már most biztosra vehető, hogy a 74 éves éves színésznő újra látható lesz a folytatásban Steve Martin, Martin Short és Selena Gomez társaságában.

Bár még nem hozták nyilvánosságra a szinopszis részleteit, annyi már ismert, hogy a főszereplők az előadás után Los Angeles-be utaznak, mielőtt visszatérnének New Yorkba. Meryl Streep valószínűleg velük tart, hiszen Loretta Durkin szerepében nemcsak a darabban játszik, hanem a rendező, Oliver (Martin Short) szívét is elnyerte, így elképzelhető, hogy csatlakozik a következő nyomozáshoz.

A Hulu legnézettebb vígjátéka három true crime rajongó kalandját követi, akik egy valódi gyilkossági ügybe keverednek lakóhelyükön. A negyedik évad részletei még titkosak, de annyit már tudni lehet, hogy egy Los Angeles-i úttal indul el a történet.

A kritikusok által is dicsért sorozat itthon is elérhető a Disney+ műsortárában.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!