Felszívódó mikrotűs hialuronsav tapasz: non-invazív bőrfeltöltés

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2024.03.05 | Nőiség | Olvasási idő: 2 perc
Felszívódó mikrotűs hialuronsav tapasz: non-invazív bőrfeltöltés

Új termékekkel bővült a FAQ bőrápolási termékcsalád: a homlokra és a szemkörnyékre kifejlesztett Microneedling ránctalanító hialuronsav tapaszok non-invazív alternatívát nyújtanak a bőrfeltöltésre.

Ezek a rendkívül hatékony tapaszok alvás közben, non-invazív módon fejtik ki hatásukat. Az eredmény a ránctalanító és arcsimító szilikon LED maszk használatával tovább fokozható. A felszívódó mikrotűs kezelések klinikai eredményei magukért beszélnek; 32%-kal csökkentették a ráncokat és jelentősen növelték a bőr feszességét és rugalmasságát mindössze két hét alatt.

A svájci biotechnológiai vállalat szerint az invazív kezelések után új időszámítás kezdődött az öregedés megértésében és a folyamat lassításában.

FAQ hialuronsavas tapasz

Kép: FAQ

A FAQ által kínált anti-aging megoldások teljesen eltérnek a megszokottól: míg a hagyományos bőrápolási készítmények nem tudják a hatóanyagokat a bőr dermisz rétegébe juttatni, a Microneedling ránctalanító tapaszok pontosan ezt teszik. A legmodernebb technológia, a Transdermal Delivery System (TDS, vagyis Transzdermális Adagolórendszer) a termék általános hatékonysága mellett javítja a hatóanyagok oldhatóságát és megfelelő eloszlását is. A mikrotűs tapaszok fájdalommentesen hatolnak be a bőrbe, így biztosítva, a formula 100 százalékos hasznosulását.

FAQ hialuronsavas tapasz - ráncfeltöltés

Kép: FAQ

A tapaszok bőrfeltöltőként működnek, így rövid időn belül képesek csökkenteni a ráncok megjelenését. A tapasz felületén 1142 felszívódó mikrotű található, amelyek hatékony hialuronsav-komplexet juttatnak a dermisz réteg mélyére, ezáltal feszesíti, tömöríti és kisimítja a ráncokat.

FAQ tapasz hialuronsav

Kép: FAQ

Formulája vegán, állatkísérletmentes és 100 százalékban természetes eredetű összetevőkből áll.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!