Julia Roberts elárulta a szokatlan trükköt, aminek időtlen szépségét köszönheti

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2024.01.12 | Film | Olvasási idő: 2 perc
Julia Roberts elárulta a szokatlan trükköt, aminek időtlen szépségét köszönheti

Védjegyévé vált mosolyával, időtlen stílusával Julia Roberts kétségtelenül Hollywood egyik legismertebb szépségikonja, mégsem veszi túl komolyan magát. Julia Roberts a brit Vogue februári címlapján szerepel, melynek apropóján készült interjúban többek között arról is beszélt, mi tartja fiatalon 56 évesen és csipkelődő humorral azt is elárulta, minek tulajdonítja az örök szépség titkát.

„A befőzés. Minden második szombaton 18 órára beteszem a fejem a befőttes üvegbe. Csodákat művel” – viccelődött Julia Roberts hozzátéve, hogy csak a szag borzasztó.

A viccet félretéve Julia Roberts szerint a fiatalság kulcsa azokban az emberekben és élményekben rejlik, amelyek körülvesznek. És természetesen a genetika is segít.

„Jó gének, kiteljesedett élet és – erről már többször beszéltem, általában viccként – hiszek a megfelelő férfi szerelmében” – nyilatkozta a lapnak. „A férjem olyan módon szeret és gondoskodik rólam, amitől mélyről jövő boldogságot érzek. Ha pedig azt látod valakin, hogy boldog, nem számít hány éves.”

(Kiemelt kép: Julia Roberts a Közelebb című filmben)

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!