Eva Mendes ezért nem mutatkozik a vörös szőnyegen Ryan Goslinggal

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2024.03.14 | Film | Olvasási idő: 2 perc
Eva Mendes ezért nem mutatkozik a vörös szőnyegen Ryan Goslinggal

Eva Mendes és Ryan Gosling régóta kerülik a nyilvánosságot, ha magánéletükről van szó, különösen a vörös szőnyegen való közös megjelenést.

Bár a közvélemény gyakran hiányolja őket a különböző eseményekről, a hollywoodi páros féltve óvja magánéletét. Ryan Gosling az Oscar-gálára sem párjával érkezett, helyette édesanyja, testvére és nevelőapja kísérte el az eseményre, hogy együtt izguljanak vele, sikerül-e díjra váltani a legjobb férfi mellékszereplőnek járó jelölést – Eva Mendes pedig a háttérből szorított neki.

Eva Mendes és Ryan Gosling kapcsolata több mint egy évtizede tart

Eva Mendes és Ryan Gosling kapcsolata több mint egy évtizede tart, 2011-ben kezdtek el ismerkedni és közismert, hogy a sztárpár nagyon vigyáz a magánéletére. Bár ritkán osztanak meg közös fotókat a közösségi média platformokon, mindig sugallják, hogy kapcsolatuk erős és stabil lábakon áll. Két gyermekük született, Esmeralda Amada kilenc, Amada Lee pedig hét éves.

Eva Mendes egy interjúban korábban elmondta, nagyon fontosnak tartja családja magánéletét és személyes adatai védelmét, emellett kényelmetlenül is érzi magát, ha erről kérdezik. Nem vágyik nagyobb nyilvánosságra, de azt még nem engedte el, hogy készüljön egy közös filmjük Ryan Goslinggal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eva Mendes (@evamendes) által megosztott bejegyzés

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!