Ráérős brunch húsvét vasárnapra

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2024.03.21 | Gasztro | Olvasási idő: 2 perc
Ráérős brunch húsvét vasárnapra

Tradíció és modern gasztronómia találkozik húsvét vasárnap a budapesti The Ritz-Carton szállodában. Március 31-én, húsvét vasárnapján egy különleges ajánlattal tér vissza az elegáns belvárosi hotel kedvelt gasztro-programja. Programajánló.

A The Ritz-Carlton stílusához hűen, a rendezvény minden részlete tökéletesen kidolgozott és gondosan összeállított. A helyszín maga is önmagáért beszél: stílus és elegancia, ami minden pillanatot emlékezetessé tesz. A külön erre az alkalomra összeállított menü egyik része svédasztal, másik része à la carte választék formájában lesz elérhető a legfinomabb, hagyományos magyar húsvéti fogásokkal, melyek nem hiányozhatnak az ünnepi asztalról. De itt nem áll meg a meglepetések sorozata.

A tavaszi frissességet és az óceán ihlette ízeket a tenger gyümölcseiből inspirált fogások teszik teljessé. Friss és gazdag választék, amely minden ízlést kielégít, és amelyet egy különleges alkoholmentes koktélválaszték kísér, hogy azok számára is teljes legyen a brunch-élmény, akik nem buborékokkal szeretnének koccintani.

húsvéti brunch - the ritz-carlton

Kép: The Ritz-Carlton

A The Ritz-Carlton húsvéti brunch nemcsak a felnőtteket várja: a legkisebbeknek muffin- és tojásdíszítéssel készülnek, hogy mindenki maradandó élménnyel térjen haza az eseményről.

húsvéti brunch - gasztro

Kép: The Ritz-Carlton

A húsvéti brunch nem csak az ízekről szól, az életet, az újjászületést ünnepli jó társaságban eltöltött minőségi idővel és különleges gasztronómiai élménnyel. Érdemes feltenni a húsvéti programok közé, ha Budapesten töltöd az ünnepet.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!