Az Emirates új pihenőöltözetét imádni fogod

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2024.02.03 | Stílus | Olvasási idő: 3 perc
Az Emirates új pihenőöltözetét imádni fogod

Bükkfa rostjaiból előállított alapanyagból készül az Emirates legújabb fedélzeti pihenőöltözete, amelyet februártól viselhetnek a Business Class utasai. A többfunkciós ruhaegyüttes előállítása jóval környezetkímélőbb, és az eredmény egy rendkívül kényelmes, strapabíró ruházat, amit az utasok még hosszú évekig használhatnak otthon is.

A Business Class Loungewear tervezésekor az első számú szempont egy kényelmes „fedélzeti viselet” megalkotása volt, amely egyaránt alkalmas egy pihentető alváshoz és egy beszélgetéshez az A380-as fedélzeti társalgójában. A sokoldalúan kihasználható öltözék prémium minőségű modal anyagból készült, amelynek számos, egyedülálló előnye van az előállításától kezdve, egészen a hosszú évekig tartó viseléséig.

A modal egy bioalapú szövet, amely a bükkfa cellulózának fonásából készül.

Emirates - női divat

Kép: Emirates

Mivel a bükkfa nem igényel mesterséges öntözést vagy ültetést, a modal a pamut környezetbarátabb alternatívája, a gyártási folyamat során körülbelül 10-20-szor kevesebb vizet használnak fel. A bükkfából előállított rost hihetetlenül puha, ezenkívül a modal szövet strapabíró és még gyakori mosás után is megtartja formáját, nem bolyhosodik. Rugalmasságának, légáteresztő tulajdonságának és selymes textúrájának köszönhetően viselése egyszerre praktikus és kényelmes.

Szabadidős öltözék vagy hálóruha?

Emirates

Kép: Emirates

A válasz egyszerű: mindkettő! A fedélzeti komfortérzethez az is hozzájárul, hogy miben töltjük el az akár több órás utazást a repülőn. Ezt figyelembe véve készült el a Business Class Loungewear-együttes, amely pasztell kék színével, extra kényelmes anyagával és elegáns szabadidőruha dizájnjával akár a teljes út során viselhető. A pihenőöltözet fejlesztésére több millió dollárt költöttek, egy évig tartott, és teljes egészében az Emirates csapata álmodta meg. Bevezetését egy tesztidőszak előzte meg, és a New Yorkba és Bostonba tartó járatokon kipróbálhatták az utasok, akiktől rendkívül pozitív visszajelzések érkeztek.

A világ legnagyobb nemzetközi légitársaságának Business Class utasai február 1-jétől beszálláskor kapják meg a két méretben elérhető pihenőöltözetet, így a repülés ideje alatt bármikor átöltöztetnek, leszálláskor pedig hazavihetik azt. Teljes Business Class Loungewear-szettet – a kényelmes felső- és alsórészt, a papucsot és a szemmaszkot – a 9 órás vagy hosszabb járatokon, míg a 2 és fél órás utakon papucsot és szemmaszkot biztosítanak az utasoknak.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!