Az idei Grammy-gála legnagyobb meglepetése

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2024.02.05 | Kultúra | Olvasási idő: 2 perc
Az idei Grammy-gála legnagyobb meglepetése

A 2024-es Grammy-díjátadó gálára magyarországi idő szerint hétfő hajnalban került sor. A várva várt eseményen egy különleges vendég is részt vett, talán nem túlzás azt állítani, hogy Celine Dion jelentette az idei Grammy-gála legnagyobb meglepetését.

Az énekesnő 2022 decemberében jelentette be visszavonulását egészségügyi okokra hivatkozva. Celine Dion egy ritka és gyógyíthatatlan betegséggel, az úgynevezett stiff-person-szindrómával küzd, amely többek között izommerevséggel és az ingerek fokozott érzékenységével jár.

Celine Dion az eseményre 23 éves fia, Rene-Charles Angelil kíséretében érkezett, hogy átadja az év legjobb albumáért járó díjat.

Az énekesnőt hatalmas ováció fogadta a színpadon, aki megható beszédet mondott, mielőtt átadta volna Taylor Swiftnek a negyedik, történelmi sikert jelentő Grammy-díjat.

„Hálás vagyok mindenkinek! Szeretlek benneteket. Csodálatosak vagytok. Amikor azt mondom, hogy boldog vagyok, hogy itt lehetek, őszintén gondolom. Azok, akik részt vesznek a Grammy-díjátadón, sosem becsülhetik alá azt a hatalmas szeretetet és örömöt, amit a zene hoz az életünkbe és mások életébe világszerte. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy átadhatom ezt a Grammy-díjat, amelyet két legenda, Diana Ross és Sting adott át nekem 27 évvel ezelőtt” – mondta, majd átadta a díjat Taylor Swiftnek a Midnights című albumáért.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!