Nem csenget a futár, ha babaterméket visz

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2024.01.22 | Anyaság | Olvasási idő: 3 perc
Nem csenget a futár, ha babaterméket visz

Idén elindult a Rossmann egyik legújabb kezdeményezése, mely kifejezetten a friss szülők és kisbabáik kényelmét és nyugalmát célozza meg. A szolgáltatás egyedülálló figyelmességet nyújt azoknak a vásárlóknak, akik babatermékeket rendelnek a Rossmann webshopjából.

Januártól a Rossmann Futárral kiszállított online rendelések esetében már arra is figyel a drogéria, hogy ha babaterméket tartalmaz a csomag, akkor a futár érkezése ne zavarja meg az alvásidőt. A rendszer azonosítja a vásárló kosarának tartalmát, és amennyiben babatermékeket talál, továbbítja ezt az információt a futárnak, akinek az a feladata, hogy a címre szállítás során a babás vásárlót telefonon próbálja elérni. Előzetesen SMS-ben kiküldi a várható érkezést, és a helyszínre érve is próbál halkan, telefonon keresztül kommunikálni a címzettel.

Nem kopog vagy csenget, hogy még véletlenül se ébressze fel az esetleg épp alvó csemetéket.

Fürjes Ádám, a Rossmann webshop vezetője kiemelte, hogy a szolgáltatás célja a szülők mindennapi életét könnyebbé tenni, különös tekintettel a babák alvási szokásaira.

„Egy kisbaba érkezése csodálatos, ugyanakkor sok nehézséget is magával hozó időszak. A Rossmann-nál nem csak arra törekszünk, hogy széles választékunkkal minden szükséges babaterméket könnyen és gyorsan elérhetővé tegyünk a vásárlóink számára, hanem arra is, hogy a kiszállítás során se zavarjuk meg a családok megszokott napirendjét. Tudjuk, hogy minden baba más, és az alvási szokások különböznek egymástól – ezzel az újítással szeretnénk segíteni, hogy a kicsik nyugodt pihenéshez jussanak, anélkül, hogy a nekik rendelt termékek érkezése felébresztené őket”.

A segítő figyelmesség a drogéria saját autós szállítási módja, a Rossmann Futár által kézbesített csomagok esetében valósul meg, mely jelenleg Budapesten és az agglomerációban választható opció. Az Online Drogériában leadott rendelések szintén zavartalanul átvehetők a nap bármely szakában a Foxpost csomagautomatákban, a GLS csomagpontokon és -automatákban, valamint az MPL és az easybox csomagautomatákban.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!