Rúzsa Magdi elárulta, hogyan készül hármas ikreivel a karácsonyra

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2023.11.23 | Anyaság | Olvasási idő: 3 perc
Rúzsa Magdi elárulta, hogyan készül hármas ikreivel a karácsonyra

Rúzsa Magdi az ünnepek közeledtével izgatottan várja a karácsonyi készülődést három kisgyermekével, Lujzával, Kevével és Zalánnal. Az énekesnő a Meglepetés magazinnak mesélte arról, hogyan teremti meg családjában az adventi hangulatot és a karácsony varázsát.

Rúzsa Magdi édesanyaként azt az adventi élményt szeretné átadni gyermekeinek, amelyet kislányként ő maga is átélt.

„Amikor közeledik a karácsony, mindig úrrá lesz rajtam ez a tűkön ülős érzés, magával ragad az ünnep hangulata, és amióta édesanya vagyok, egyre inkább azt az adventi idillt szeretném átadni a gyermekeimnek, amit én is átéltem kislányként”

– mesélte Rúzsa Magdi hozzátéve, hogy gyermekei tavaly már érdeklődve figyelték a az ünnepi készülődést, de idén, hogy már idősebbek, még varázslatosabb lesz számukra a karácsonyi élmény. Az énekesnő elárulta, többek között illatokkal, zenével készülnek az adventi időszakra, már most elkezdte énekelni 21 hónapos gyermekeinek a karácsonyi dalokat.

„Fokozatosan próbálom nekik megteremteni az ünnep hangulatát: illatokkal, zenékkel. Bevallom, már most énekelek nekik karácsonyi dalokat, mert nagyon szépek, és némelyiknek a szövege is olyan, hogy bármilyen időszakban megállja a helyét. Szép lassan kezdjük őket megismertetni a karácsony történetével is” – osztotta meg Rúzsa Magdi, akit édesanyaként mindig feltölt, ha látja gyermekei csillogó szemét, mosolyát és izgatottan várja gyermekei reakcióját az ünnepi hangulatra.

A zenészanyuka és férje egyetértettek abban, hogy bár a kisgyermekek talán még csak keveset értenek az ünnep mélyebb jelentéséből, az elmesélt történetek és élmények mindenképpen maradandó értéket hagynak majd a kis fejekben és lelkekben.

Rúzsa Magdi most minden idejét családjának, gyermekeinek szenteli és abban a szerencsés helyzetben van, hogy mindkét nagymama szívesen segít, ami még könnyebbé teszi az édesanya vágyainak megvalósítását.

„Tudom, hogy ezek a napok soha nem jönnek vissza, úgyhogy szeretnék minél több közös élményt gyűjteni. Nagyon vágytam rájuk, és most, hogy itt vannak, egyetlen percet sem akarok elvesztegetni. A férjem ebben a tekintetben ugyanolyan, mint én. Nem mondjuk, hogy nem fárasztó, de imádunk a gyerekeinkkel lenni” – mondta Rúzsa Magdi.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!