Sofía Vergara válásának valódi oka: a menopauzához közel ez szerinte természetes

Szász Nóri Szász Nóri | 2024.01.31 | Anyaság | Olvasási idő: 3 perc
Sofía Vergara válásának valódi oka: a menopauzához közel ez szerinte természetes

Sokakat megdöbbentett a hír, amikor Hollywood egyik sztárpárja, Sofía Vergara és Joe Manganiello bejelentették 2023 júliusában, hogy elválnak. A pár akkor nem osztott meg többet döntésének hátteréről, nemrég azonban a Modern Family sztárja megnyílt arról, mi vetett véget a hét évig tartó házasságuknak.

A korkülönbség az egyik téma, amin a sztárpárok esetében csámcsogni szeret a nyilvánosság, különösen, ha a plusz pár év a nő “rovásán” van. Sofía Vergara ugyan csak négy évvel idősebb volt férjénél, de végül mégis ez vezetett a váláshoz. Az 51 éves színésznő, akinek épp most jött ki Griseld című sorozata, amiben teljes átalakuláson ment keresztül, hogy eljátssza a drogbárót, egyszerűen nem akart már több gyereket, míg Manganiello szeretett volna szülővé válni.

„A házasságom azért ment tönkre, mert a férjem fiatalabb volt; ő gyerekeket akart, én pedig nem akartam öreg anyuka lenni”

mondta a Vergara az interjúban. „19 évesen született egy fiam, aki most 32 éves, és készen állok arra, hogy nagymama legyek, nem pedig anya” – utalt fiára, Manolo Gonzales Vergarára, aki első férjétől, Joe Gonzaleztől született. Ezzel szemben Manganiellónak nincs saját gyermeke, de az elhangzottakból egyértelműen következik, hogy ezen szeretne változtatni a most 47 éves színész.

Vergara hozzátette, hogy „tiszteletben tartja” azok döntését, akik később szeretnének gyermeket vállalni, mindössze úgy érzi, nem neki való ez az út és úgy gondolja, a babával szemben sem lenne fair. A 41 éves Sienna Miller színésznő például rengeteg kritikát kapott, amiért második gyermekét ilyen korban szülte, ráadásul párja 14 évvel fiatalabb is nála.

„Már majdnem a menopauzában vagyok, ez a dolgok természetes rendje” – mondta az El Paisnak. „Amikor a fiam apa lesz, hadd hozza el a babát hozzám egy időre, aztán visszaadom neki, és folytatom az életemet, ezt kell tennem”.

Vergara már Manganiellóval való házassága előtt is egyértelművé tette, hogy nem akar több gyermeket a világra hozni. Még 2017-ben, amikor friss házasok voltak Manganiellóval megnyert egy bírósági pert, amely megakadályozta, hogy volt barátja, Nick Loeb felhasználja a fagyasztott embrióit, amiből újabb gyermeke születhetett volna.

A pár tavaly júliusi különválása óta mindketten mással randiznak. Egyértelműen „nehéz döntés” volt, ahogy akkor a Page Sixnek nyilatkoztak, és mindketten mindent megtesznek azért, hogy „eligazodjanak életük ezen új szakaszában”. Míg azonban Manganiello jövőjében akár még babák és pelenkák is szerepelhetnek, addig Vergaraéban biztosan nem. Kivéve persze, ha azok a babák unokák lesznek.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!