Autizmussal diagnosztizálták Bruce Willis lányát

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2024.03.19 | Egészség | Olvasási idő: 2 perc
Autizmussal diagnosztizálták Bruce Willis lányát

Demi Moore és Bruce Willis legfiatalabb közös gyermeke, Tallulah Willis egy régi videót osztott meg hivatalos Instagram oldalán a napokban, amely alatt elárulta követőinek, korábban nála is autizmust diagnosztizáltak.

Kommentelők kérdésére Tallulah elárulta, ez az első alkalom, hogy nyilvánosan beszél betegségéről, amit tavaly nyáron állapítottak meg nála. Úgy fogalmazott, a diagnózis teljesen megváltoztatta az életét.

A videóban, amelyhez egy rövid sort fűzött, Tallulah édesapjával látható a vörös szőnyegen, a 2004-es Már megint bérgyilkos a szomszédom című film premierjén, amiben Bruce Willis mellett az akkor 10 éves Tallulah is szerepet kapott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tallulah (@buuski) által megosztott bejegyzés


Az autizmus az agy olyan veleszületett, genetikai okokra visszavezethető, észlelési- és információfeldolgozási zavara, mely már gyermekkorban megnyilvánul. A széles spektrumú állapot gyakran a társas készségek, a kommunikáció és a repetitív viselkedés nehézségeivel, ellenállással a rutinszerű változásokkal szemben, vagy korlátozott érdeklődéssel jellemezhetők. Bár alapvető jellemzők megegyezhetnek, a legtöbb esetben teljesen egyéni, hogy kinél milyen tünetek alakulnak ki.

Tallulah Willis 30 éves lánya, aki maga is a színészi pályát választotta, korábban is nyitottan, őszintén beszélt egészségi állapotáról, amikor evészavarokkal, depresszióval, ADHD-val és függőséggel is kezelték.

Tallulah Demi Moore és Bruce Willis legfiatalabb lánya, nővérei közül Rumer Glenn Willis 35 éves, Scout LaRue Willis pedig 32 éves.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!