Ritkán látott fotón Celine Dion

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2024.03.17 | Egészség | Olvasási idő: 2 perc
Ritkán látott fotón Celine Dion

Celine Dion mindig is féltve őrizte magánéletét, közösségi média oldalain is csak mértékkel oszt meg személyes töltetű tartalmat, így a stiff-person-szindróma (SPS) világnapja alkalmából megosztott fotó, igazán kivételes pillanatnak számít.

Az énekesnőt 2022-ben diagnosztizálták a ritka, idegrendszeri betegséggel, amely a törzs és a végtagok változó intenzitású izommerevségével jár, az érintettek fokozottabban reagálnak olyan külső hatásokra, mint a zaj, az érintés vagy a stressz, ami hatására izomgörcsök alakulnak ki. Celine Dion a gyógyíthatatlan betegség világnapja alkalmából osztott meg egy, a fiai körében készült képet, melyből kiderül, nem adta fel a küzdelmet és minden vágya, hogy egyszer újra színpadra álljon.

„Életem egyik legnehezebb pillanata volt ezzel az autoimmun betegséggel szembenézni”

– írta Celine Dion. „Továbbra sem adtam fel, hogy egyszer újra visszatérjek a színpadra, ahogyan azt sem, hogy a lehető legnormálisabb életet éljem. Hálás vagyok a szeretetért, a támogatásért, amit a gyerekeimtől, a családomtól, a munkatársaimtól és nem utolsó sorban tőletek kapok. Azoknak pedig, akik világszerte küzdenek ezzel a betegséggel biztatást, támogatást küldök. Meg tudjátok csinálni! Meg tudjuk csinálni.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Céline Dion (@celinedion) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés melletti fotón Celine Dion mellett három fia is látható: a 23 éves Rene-Charles, valamint az ikrek, Nelson és Eddy.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!