A legjobb karácsonyi filmek a Netflixen

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2023.12.17 | Énidő | Olvasási idő: 4 perc
A legjobb karácsonyi filmek a Netflixen

Bár rohamléptekben közelegnek az ünnepek, még mindig nem kapott el a karácsony hangulata? Akkor itt az idő, hogy felfedezd a Netflix karácsonyi filmkínálatát!

A karácsonyi filmeknél  kevés jobb dolog van, ami instant meghozza az ünnepi hangulatot. Romantikus, humoros vagy elgondolkodtató történetre vágysz inkább? Ha még nem találtad meg az idei kedvenc karácsonyi filmedet, mutatunk néhányat, a régi nagy klasszikusok mellé pedig hoztunk friss újdonságokat is, amit még biztosan nem láttál. Írd meg, neked melyik volt a kedvenced!

Édes karácsony

Egy szórakoztató romantikus vígjáték, amely garantáltan mosolyt csal az arcodra. Kelly kénytelen ősellensége, Brooks mellett dolgozni, aki egyébként bátyja középiskolai legjobb barátja, s most Kelly édességboltjának felét birtokolja. A történetben a csavar, hogy Brooks Kelly egykori, középiskolai szerelme, így a kérdés adott: megtörik-e a jég karácsonyig?

karácsonyi filmek - Netflix - édes karácsony

Kép: Netflix

Karácsonyi cserebere

Egy chicagói cukrász és egy jövendőbeli hercegnő szórakoztató karácsonyi helycserét terveznek, miután rájönnek, mennyire hasonlítanak egymásra. Az eredeti film után két folytatás is elérhető: „Karácsonyi cserebere: Az új hasonmás” és „Karácsonyi cserebere 3: Szerelmes csillagok”.

Holiday

Amanda és Iris otthoncserés története megunhatatlan: a Cameron Diaz, Kate Winslet és Jude Law főszereplésével készült karácsonyi klasszikus nem hiányozhat a karácsonyi filmes listáról!

Igazából szerelem

Ha a Holiday ott van a karácsonyi filmes listán, az Igazából szerelem magával ragadó története sem hiányozhat róla. A sztárokkal teletűzdelt karácsonyi klasszikus, amelyet érdemes legalább (évente) egyszer megnézni: emlékeztet arra, hogy az igaz szerelmet mindenki megtalálhatja a karácsony varázsában.

Három karácsony

Egy spanyol, három részes minisorozat Elena Anaya (Wonder Woman), Verónica Echegui, Victoria Abril és Ángela Molina főszereplésével négy lánytestvérről, családi drámákról, hatalmas titkokról és természetesen a karácsony varázsáról.

Három karácsony - karácsonyi filmek - Netflix

Kép: Netflix

Örömteli karácsony

Cora mindent megtesz, hogy összehozza Hollyt, az eladónőt, aki arról álmodik, hogy a Broadwayn lépjen fel, és Jasont, a reklámdalokat író, egyedülálló apát a városi ünnepi koncertre. Egy kanadai romantikus vígjáték, amiben nem csak a karácsony, de a szerelem is szikrázik.

örömteli karácsony - karácsonyi filmek - netflix

Kép: Netflix

Csak egy átlagos karácsony

Thea hazaviszi Jashant, hogy bejelentsék az eljegyzésüket – de a férfi indiai gyökerei és a nő norvég családi hagyományai káoszba döntik a karácsonyt. Ez a norvég romantikus vígjáték nem csak vicces és szórakoztató, de valós események inspirálták.

Csak egy átlagos karácsony - karácsonyi filmek - netflix

Kép: Netflix

Karácsony veled

Adott egy popsztár, aki ihletet keres a karácsonyi slágeréhez, ezért autóba ül, hogy teljesítse egy rajongója kívánságát. Nemcsak az ihletet találja meg, de a Freddie Prinze Jr. által alakított zenetanárban az igaz szerelmet is.

A karácsonyi kastély

A botrány elől menekülő népszerű írónő Skóciába utazik, ahol beleszeret egy kastélyba, és szembeszáll a tulajdonosával, egy mogorva herceggel. Brooke Shields főszereplésével A karácsonyi kastély egy hamisítatlan romantikus vígjáték az ünnepekre.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!