Jön a Nem férek a bőrödbe folytatása

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2024.03.06 | Film | Olvasási idő: 2 perc
Jön a Nem férek a bőrödbe folytatása

Jön a 2003-ban bemutatott testcserés vígjáték, a Nem férek a bőrödbe folytatása – erősítette meg Lindsay Lohan Andy Cohen SiriusXM műsorában hozzátéve, hogy ő is és Jamie Lee Curtis is izgatottan várja, hogy újra együtt dolgozzanak.

„Azt hiszem, nagyon jókat fogunk szórakozni. Izgatott vagyok, hogy újra együtt dolgozhatunk és kíváncsi vagyok hogyan tudjuk továbbvinni a mintegy 20 évvel ezelőtti történetet. Ennél többet jelenleg nem árulhatok el” – mondta Lindsay Lohan.

A Nem férek a bőrödbe Mary Rodgers azonos című, 1972-ben megjelent regényének harmadik filmes adaptációja volt, a két évtizeddel ezelőtti premier pedig hatalmas sikert aratott.

A film szinopszisa szerint Dr. Tess (Jamie Lee Curtis) képtelen megbirkózni tinédzser lánya szeszélyeivel, és egy este a szokásosnál is csúnyábban összekapnak. Anna (Lindsay Lohan) rockzenészi ambícióival megy anyja idegeire, míg Tess küszöbön álló házasságát a lánya nem nézi jó szemmel. Két elfogyasztott szerencse süti azonban a fejetetejére állítja az életüket: csodával határos módon testet cserélnek. A következő nap, amit egymás bőrében töltenek el, sok tapasztalattal szolgál mindkettejük számára. Azonban vészesen közeledik a szombat, amikor Tess frigyre lép jövendőbelijével, s addig anyának és lányának mindenképpen vissza kell jutnia a saját testébe.

Arról, hogy hogyan folytatódik a történet még nincs információ, Jamie Lee Curtis azonban korábban elmondta, szívesen látná karakterét nagymamaszerepben.

(Kiemelt kép: Walt Disney Productions)

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!