Margot Robbie nem vállalt szerepet a Barbie óta, elárulta miért

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2024.01.19 | Film | Olvasási idő: 2 perc
Margot Robbie nem vállalt szerepet a Barbie óta, elárulta miért

A Barbie című film kétségtelenül a tavalyi év egyik legnagyobb filmsikere, júliusi premierje óta nem lankad az érdeklődés a produkció körül sem a nézők, sem pedig a kritikusok részéről. Habár a film forgatását 2022 októberében már befejezték, Margot Robbie azóta nem vállalt szerepet.

A színésznő a Deadline kérdésére most elárulta, mi az oka annak, hogy a Barbie című film után nem akart kamerák elé állni és arról is beszélt, milyen tervei vannak a pályafutása folytatását illetően.

„Már megint Margot Robbie? Most csináltunk vele végig egy egész nyarat”

mondta nevetve az Oscar-, BAFTA- és Golden Globe-díjra jelölt színésznő hozzátéve, hogy fontosnak érezte, hogy a filmet körülövező felhajtás után visszavegyen egy kicsit, el akarta kerülni, hogy a nézők megunják vagy arca elcsépeltté váljon a filmvásznon.

Margot Robbie több mint egy éve nem vállalt új szerepet, ez a jelenlegi a leghosszabb szünet, amit karrierje során eddig tartott, a kamera túloldalán viszont továbbra is aktív, producerként dolgozik saját cégében. Produceri kreditjei között olyan filmek szerepelnek, mint a 2017-es Én, Tonya, a 2020-as Ragadozó madarak vagy 2023-ból a Barbie és a Saltburn.

A színésznő a rendezői pálya gondolatával is kacérkodik, de ennek megvalósítását nem kötötte még időkerethez, egyelőre a producerként is számos izgalmas projektje van, amin dolgozhat.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!