Megérkezett a Bridgerton 3. évadának várva várt előzetese

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2024.02.16 | Énidő | Olvasási idő: 2 perc
Megérkezett a Bridgerton 3. évadának várva várt előzetese

Hatalmas várakozás övezi a Netflix nagysikerű sorozata, A Bridgerton család új évadát. A harmadik felvonáshoz végre megérkezett az első előzetes, amely már most izgalmas részleteket sejtet a következő epizódokból.

Miután figyelemmel kísértük Daphne és Anthony romantikus kalandjait, most Benedict Bridgerton kerül a figyelem középpontjába. Az előzetes azonban meglepő fordulatot sejtet, amikor kiderül, Penelope Featherington, ismertebb nevén Lady Whistledown szerelme Colin Bridgerton irányába továbbra is töretlen.

Penelope, akit Nicola Coughlan alakít, a második évad végén hallotta Colin kedvetlen megjegyzéseit egy társaságban, és most konfrontálja őt ezzel. Colin (akit Luke Newton alakít) kissé félreállva elismeri, hogy hiányzik neki Penelope társasága, de Penelope valóban felnőtt annyira, hogy ezen csak nevetni tudjon?

A kérdés most az, hogy ez a civakodás valóban szerelembe fordulhat-e, vagy csak egy mellékszál lesz-e Benedict Bridgerton báli szezonjához képest? A sorozat alkotói szerint Penelope lesz a középpontban, miközben kilép a viszonzatlan szerelme árnyékából, és férjet keres magának. És talán pont az segít majd neki ebben, akire a legkevésbé számítana.

A Bridgerton régóta várt harmadik évadát két részre osztották, az első rész május 16-án érkezik, míg a második rész június 13-án debütál a Netflixen.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!