Nicholas Galitzine: a húspiacon érzem magam

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2024.05.11 | Énidő | Olvasási idő: 2 perc
Nicholas Galitzine: a húspiacon érzem magam

Anne Hathaway és Nicholas Galitzine főszereplésével május elején debütált a The idea of you című film, amelynek kapcsán a brit színész elmondta, bármennyire is szeretné, hogy a közönség színészi képességei miatt értékeljék a munkáját és komolyan vegyék, mint előadóművész, jelenleg csak egy darab húsnak érzi magát a húspiacon.

A 29 éves, félig orosz, félig görög, de valójában angol szívtipró a GQ kérdésére elárulta, kellemetlenül érintik a kinézetére vonatkozó megjegyzések.

„A legfontosabb dolog számomra, hogy komolyan vegyenek, mint előadóművészt. Az, hogy a megjelenésem lett a legmeghatározóbb jellemvonásom, egy folyamatos rettegést hozott magával”

– árulta el a lap kérdésére Galitzine, aki szerepe szerint egy népszerű fiú banda jóképű énekesét alakítja, aki váratlan románcba keveredik egy egyedülálló édesanyával (Anne Hathaway), miután találkoznak Coachellán.

Félig görög, félig orosz származású – de igazából angol.

Nagyon is az, legalábbis ami a hamisítatlan egyetemi szintű beszédstílust illeti. Apja, az orosz hercegi származású Geoffrey Galitzine, az egykori londoni pénzember üzleti érdekeltségei közé tartozik egy üveg újrahasznosítás vállalkozás. Édesanyja, Lora Maria Konstantina Papayianni görög származású.

Nicholas nagyapja 1956. április 9-én megváltoztatta a nevét Edward Ralph Alexander Tier-ről Edward Ralph Alexander Galitzine-re, felvállalva a család orosz eredetét – a hercegi família a szovjet rezsim elől emigrált száz éve Londonba.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!