Nicole Kidman és Zac Efron románca: erre nem számítottunk!

Szász Nóri Szász Nóri | 2024.06.12 | Film | Olvasási idő: 3 perc
Nicole Kidman és Zac Efron románca: erre nem számítottunk!

Miután nemrég Anne Hathaway mutatta meg, hogy negyvenes anyukaként sem kell lemondani a szerelemről, sőt, a fiatalabb férfiak sem esnek ki a potenciális partnerek köréből, hamarosan Nicole Kidman is egy nála fiatalabb férfival gabalyodik össze – a képernyőn. A Family Affair címmel, június 28-án mutatja be a Netflix Nicole Kidman és Zac Efron romantikus vígjátékát, amihez most egy forró előzetest is érkezett.

Nemcsak abban hasonlít A rólad alkotott kép és az A Family Affair, hogy egy idősebb nő egy fiatalabb férfival esik szerelembe, de a forgatókönyvírók egy egyszerű húzással a főhősnők lányain keresztül hozzák össze a szerelmeseket. Ezúttal azonban nem rajongója a férfinak elvált anyukánk csemetéje, hanem az asszisztense, aki szívből utálja önelégült celeb munkaadóját.

Az A Family Affair című filmben Zara Fordnak (Joey King) csúnya felismerésben van része, amikor rájön, hogy egyedülálló anyja, Brooke (Nicole Kidman) viszonyt folytat önimádó, filmsztár főnökével, Chris Cole-lal (Zac Efron).

„Kezdek olyan dolgokat érezni, amikről sosem gondoltam volna, hogy újra érezni fogok, mióta apád meghalt” – vallja be Brooke a lányának az előzetesben.

Mondanunk sem kell, a lány nem reagál jól erre a hírre. Az előzetesben láthatunk in flagranti rajtakapást szex közben (ki akarná a saját anyját és a főnökét ilyen helyzetben találni), romantikus vacsorát és erős, független női karaktereket.

Papírforma szerint a kémiának működnie kell a két főszereplő között, hiszen ez a harmadik alkalom, hogy Efron és Kidman megosztja a vásznat. Első alkalommal 2012-ben szerepeltek együtt Az újságos fiú című filmben, majd a következő évben A komornyikban dolgoztak egymás oldalán.

Joey King a Netflix saját gyártású filmjeinek egyik állandó szereplője, mióta A csókfülke trilógiában eljátszotta Elle Evans szerepét. Efron először 2019-ben, a Ted Bundy rémtetteit megfilmesítő Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány produkcióban forgatott először a gyártóval, majd 2020-ban saját valóságshow-t kapott Down to Earth címmel, amiben a Föld különleges zugaiba viszi el a nézőket. Kidman eddig egyetlen Netflix-filmben, a 2020-as A végzős bálban szerepelt.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!