Nicole Kidman és Zac Efron románca mától a Netflixen

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2024.06.28 | Film | Olvasási idő: 2 perc
Nicole Kidman és Zac Efron románca mától a Netflixen

Miután nemrég Anne Hathaway mutatta meg, hogy negyvenes anyukaként sem kell lemondani a szerelemről, sőt, a fiatalabb férfiak sem esnek ki a potenciális partnerek köréből, hamarosan Nicole Kidman is egy nála fiatalabb férfival gabalyodik össze – a képernyőn.

Nicole Kidman neve mindenki számára ismert, bár a híres színésznőt ritkán láthatjuk vígjátékokban. Most, június 28-ától a Családi affér című filmben egy egészen új oldalát ismerhetjük meg.

Képzeld el, hogy egy kínos helyzetben kapod rajta egy családtagodat. Most gondolj arra, hogy ez az édesanyád (Nicole Kidman) és a volt főnököd (Zac Efron). Ez a kellemetlen szituáció történik meg Zarával (Joey King) a Richard Lagravenese által rendezett romantikus vígjátékban. Lagravenese elmondása szerint a film alapötlete személyes tapasztalatokon alapult.

„A történet három különböző életkorú és életszakaszban lévő karakter felnövését mutatja be. Magam is átmentem hasonló változásokon, mint Brooke, a főszereplő” – árulta el Lagravenese, aki szerint létezik egy úgynevezett második felnőttkor. „Miután teljesítetted mások elvárásait, elérted a céljaidat, és felnevelted a gyerekeidet, végre esélyt kapsz arra, hogy az legyél, aki valójában vagy, és visszaszerezd mindazt, amit közben elvesztettél.”

Brooke karaktere, akit NicoKidman alakít, éppen ezen megy keresztül a filmben. Eközben lánya, Zara is küzd saját felnőtté válásának nehézségeivel, miközben szakmai és magánélete egyre inkább összefonódik.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!