Premierdátumot kapott A Bridgerton család folytatása

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2023.12.20 | Énidő | Olvasási idő: 2 perc
Premierdátumot kapott A Bridgerton család folytatása

December közepén a Netflix bejelentette, hamarosan érkezik a nagysikerű A Bridgerton család folytatása: a harmadik évad első része május 16-án, míg a második felvonás június 13-án debütál a stremaingszolgáltató műsortárában.

A premierdátumokkal együtt a Netflix bemutatta a sorozat harmadik évadának hivatalos előzetesét is, amely előrevetít néhány részletet az új évad eseményeit illetően.

„Kedves olvasók, azt hittétek, hogy elhallgattam. Tévedtetek” – szól sejtelmesen Lady Whistledown az előzetesben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Netflix Magyarország (@netflixhu) által megosztott bejegyzés

A Netflix korábban már elárulta, hogy A Bridgerton család harmadik évada nagyrészt a Penelope Featherington (Nicola Coughlan) és Colin Bridgerton (Luke Newton) között kibontakozó románcra összpontosít majd.

„Penelope Featherington végre feladta régóta tartó szerelmét Colin Bridgerton iránt, miután hallotta a róla szóló becsmérlő szavait. Úgy döntött azonban, hogy ideje férjet keresnie, lehetőleg olyat, aki elég függetlenséget biztosít neki ahhoz, hogy Lady Whistledownként folytathassa kettős életét, távol az anyjától és a nővéreitől” – írja a Netflix szinopszisa.

A harmadik évadban további ismert karakterek is visszatérnek, köztük Claudia Jessie (Eloise Bridgerton), Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Golda Rosheuvel (Sarolta királynő) és Ruth Gemmell (Violet Bridgerton). Adjoa Andoh, aki Lady Danbury szerepét játssza, a Hello!-nak nyilatkozva elmondta, biztos benne, hogy az emberek nagyon elégedettek lesznek. A várakozás tehát csak fokozódik, a rajongók pedig izgatottan várják A Bridgerton család harmadik évadát.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!