Ha teheti, naponta 14 órát alszik Dakota Johnson

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2023.12.13 | Egészség | Olvasási idő: 2 perc
Ha teheti, naponta 14 órát alszik Dakota Johnson

Dakota Johnson a Wall Street Journalnak adott interjút, amelyben a 34 éves színésznő részletesen beszélt életmódjáról és az öngondoskodás fontosságáról is. A beszélgetés során Dakota Johnson többek között azt is elárulta, rendkívül nagy hangsúlyt fektet az alvásra, ha teheti, akár napi tizennégy órát is alszik.

A színésznő elmondta, hogy nem egy általános rutint követ, nincs számára meghatározott idő az ébredésre, attól függ, éppen mit tervez az adott napra. Szabadnapjain, amikor nem dolgozik, addig alszik, amíg csak tud. Az alvás számára az egyik legfontosabb prioritás, olyannyira, hogy elmondása szerint egyszerűen nem tud megfelelően funkcionálni, ha napi tíz óránál kevesebbet alszik. Ez azért is érdekes, mert a legtöbb felnőttnek heti hét és kilenc óra közötti alvásra van szüksége.

A színésznő elárulta azt is, hogy reggelizés helyett leginkább csak kávézik. Emellett heti öt napot szentel a testmozgásnak, beleértve a jógát és a pilátest.

A színésznő rendszeresen meditál is, minden nap kétszer transzcendentális meditációt végez. Az elme és test egészségének fenntartása érdekében lélegzetgyakorlatokat is végez, ami segít neki az szorongás elleni küzdelemben. Dakota Johnson életmódjával tehát nemcsak a szépség és a karrier, hanem a testi és lelki egészség harmonikus egyensúlyára is törekszik.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!