Nicole Kidman drámai eseményekkel néz szembe legújabb sorozatában

Szász Nóri Szász Nóri | 2023.12.22 | Énidő | Olvasási idő: 2 perc
Nicole Kidman drámai eseményekkel néz szembe legújabb sorozatában

Nicole Kidman a gyász feldolgozásával küzd legújabb sorozatában, amelynek nemcsak főszereplője, de executive producere is volt. Lulu Wang hatrészes limitált sorozata, az Expats (lényegében a helyben élő külföldiek megnevezése) Hongkongban játszódik, és Janice Y. K. Lee „The Expatriates” című bestsellere alapján készül.

A sorozat hivatalos leírása szerint az Expats története 2014-ben, Hongkong vibráló és viharos szövevényében játszódik, melynek középpontjában három amerikai nő – Margaret (Kidman), Hilary (Sarayu Blue) és Mercy (Ji-young Yoo) – áll. A három nő élete egy hirtelen családi tragédia után keresztezi egymást.

A sorozat a kiváltságokat boncolgatja, és azt vizsgálja, mi történik, amikor az áldozat és a bűnös szerepe közötti határvonal elmosódik.

A sorozat nem nevezhető könnyű szülésnek, hiszen a Prime Video még 2018-ban adott zöld utat az adaptációnak, Wang pedig 2019-ben csatlakozott a projekthez, végül az Expats munkálatai 2022 decemberében értek véget.

„Nehéz elhinni, hogy végre befejeztük a projektet, miután 2021 augusztusában már elkezdtük az Expats gyártását (szeretettel 500 Days of Expats néven emlegetve)” – írta Wang egy Instagram posztjában. „Minden kihívást elénk zúdítottak, a lezárásoktól és sérülésektől kezdve a Covid leállásáig… de megcsináltuk. Annyi embernek kell köszönetet mondanom, annyi történetet kell elmesélnem, és lassan mindegyikre sort kerítek, ahogy felkészülünk a 6,5 órás sorozat premierjére”.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!