Ints búcsút a tokának ezzel a napi 9 perces gyakorlattal

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2023.12.19 | Nőiség | Olvasási idő: 2 perc
Ints búcsút a tokának ezzel a napi 9 perces gyakorlattal

Genetika, helytelen testtartás, életkor, elhízás – a toka kialakulásának számos oka lehet. Az idő múlásával természetes folyamat, hogy a bőr veszít feszességéből, így a nyak területe is megereszkedhet.

Habár sebészeti beavatkozások léteznek a toka eltüntetésére, a kezdeti stádiumban más, olyan nem invazív módszerek is segíthetnek enyhíteni a kellemetlenséget, mint például az arc-, illetve nyaktorna. Az arctornától erősödnek az izmok az arcon, feszes lesz a bőr és rugalmassá válik a kötőszövet, visszanyeri fiatalos kontúrjait a megereszkedett arc. Ha személyes tanfolyam helyett inkább otthon sajátítanád el a mozdulatokat, számos online videó és app segít ebben, ezek közül mutatunk most egy kilenc perces gyakorlatsort kifejezetten a toka területére.

A gyakorlatok célja a nyak bőrének feszesítése és tónusosabbá tétele, a toka csökkentése, valamint karcsúbb és kecsesebb megjelenés elérése.

Lassú tempóban végezd a gyakorlatokat, mindig megfelelően nyújtsd az adott izmokat. Ha bármelyik gyakorlat kellemetlen számodra, kezdd óvatosan, csak annyira, amennyire tested engedi. Ezen a linken található egy videó, amely segít az arc kontúrjának fiatalosabbá és vonzóbbá tételében. A látványos eredmény kulcsa a gyakorlatok helyes kivitelezése mellett a rendszeresség, illeszd be ezt a kilenc perc énidőt a reggeli vagy az esti arcápolási rutinodba.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!