Gisele Bündchen őszintén vallott válását követő küzdelmeiről

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2023.11.15 | Párkapcsolat | Olvasási idő: 2 perc
Gisele Bündchen őszintén vallott válását követő küzdelmeiről

Gisele Bündchen továbblépett és mára sikerült biztos alapot építenie jövőbeli terveihez, az elmúlt időszak váratlan eseményei és a válása viszont megviselték nemcsak a 43 éves modellt, de a családot is – árulta el a People magazin kérdésére.

„Az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy megpróbáljuk az adott helyzetből kihozni a lehető legjobbat” – fogalmazott Gisele, akinek az elmúlt időszakban valóban kijutott a megpróbáltatásokból a költözésektől kezdve, beteg szülei gondozásán át a válásig.

Gisele Bündchen és Tom Brady 13 év házasság után döntött úgy, külön utakon folytatják.

„Nagyon nehéz volt az egész család számára. Sok minden történt – az életem minden területén” – mondta. A volt pár közösen jelentette be 2022 októberében, hogy 13 év házasság után elválnak, mindketten hangsúlyozva, hogy a gyerekeik közös nevelése mindkettejük számára elsőszámú prioritás marad.

Gisele Bündchen és gyermekei azóta Miamiban telepedtek le, ahol a gyerekek az otthoni oktatás után visszatértek az iskolapadba, új hobbikat találtak és jól vannak. „Büszke vagyok rájuk. Látom, ahogy kibontakoznak, ahogy önálló egyéniségekké válnak, de az elveik és értékeik nagyon erősek. Boldoggá tesz, hogy látom őket kibontakozni” – mondta.

A szupermodell elárulta, a válását követő időszakban még nagyobb figyelmet fordított az öngondoskodásra, meditálásra, a rendszeres sportra és az egészséges táplálkozásra is, ami segített neki megtalálni az egyensúlyt a legnehezebb időszakokban is.

„Azt hiszem, ha nincsenek meg ezek az eszközök, amelyek támogatnak a nehéz időkben, nem ment volna” – tette hozzá.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!