Ember Csilla: a kapcsolati tőke az üzlet motorja

Horváth Judit Horváth Judit | 2024.04.11 | Interjúk | Olvasási idő: 5 perc
Ember Csilla: a kapcsolati tőke az üzlet motorja

Ember Csilla, a mai modern, céltudatos, nagybetűs Nő megtestesítője. Folyamatosan új ötletekkel áll elő, melyeket szinte azonnal meg is valósít. Sosem unatkozik, mindig száz százalékos fordulatszámon pörög. Szívügye, hogy a nők valóban megtalálják önmagukat, ennek a missziónak az erősítésére hozta létre támogató női közösségét. Legújabb projektje a Chillevents eseménysorozat, melyen keresztül edukálni, és fejleszteni szeretné a hölgyeket, mind szakmailag, mind személyiségükben.

Ember Csilla a Chillearrings brand megálmodója, a Chill Home Studio és a ChillEvents tulajdonosa, alapítója. Kreativitását a jogi egyetem elvégzése után kezdte el kibontakoztatni, végül egy teljesen más területen próbálta ki magát. Egyéni vállalkozóként megalapította a Chillearrings márkát, egyedi ásványékszereket, és ásványkarkötőket kezdett el készíteni. Kialakult egy stabil vásárlókör, gyorsan jött az igény a workshopokra és a személyes találkozásokra. 2020-ban, nem sokkal azután, hogy Csilla Budapestre költözött, megnyitotta a Chill Home Studiót a belváros szívében, a Parlament szomszédságában. A stúdió számtalan céges és privát rendezvénynek adott otthont, a saját Chillearrings karkötőkészítő workshopok mellett. Vállalati meetingek, sajtótájékoztatók, fotózások, workshopok, csapatépítők, céges és családi események. A hely exkluzivitását adta a helyszín és az ügyfélközpontú gondolkodás. A stúdiót három év alatt kinőtték, Csilla viszont más alapokra szerette volna helyezni a fókuszt. Ember Csillával beszélgettünk.

Mivel foglalkozol most? Mik az új irányok?

Tudatosult bennem, hogy – bár sikeresen működött három évig a Chill Home Studio – de nagyobb szabású eseményeknek nem tudott helyt adni, illetve a rendezvényszervezői vénám nem tudott száz százalékosan kiteljesedni. Megalapítottam a Chillevents Kft-t, a rendezvényszervező cégem, melynek célja, mind saját, – mind egyéb rendezvények szervezése. Kiszélesítve így a hajdani Chill Home Studio szolgáltatásainak repertoárját, nagyobb szabású konferenciákat, workshopokat szeretnék szervezni, melyek nagyobb célközönséget szólítanak meg. Emellett más vállalatoknak is szervezek céges csapatépítő programokat, vacsorákat, karácsonyi rendezvényeket, divatbemutatókat igény szerint.

Szeptemberben sikeresen lezajlott az első nagyobb rendezvényünk, a „Nők az Üzleti Életben” konferenciánk, motivációs előadókkal, szakmai workshopokkal készültünk, ahol a vállalkozók, és cégvezetők tudtak jövőbeni együttműködéseket kialakítani, fejlődni, tanulni. A célom ezekkel a rendezvényekkel, értéket teremteni, adni a hölgyeknek mindig valami pluszt, és mindeközben közösséget építeni. A kapcsolati tőke, az üzlet motorja. Hiszen sikerünk titka abban rejlik, hogy milyen mértékben tudjuk kiaknázni a kapcsolati tőkénket. Számomra öröm, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel, meg is van a következő “Nők az üzleti életben” eseményünk pontos időpontja, amely április 20-án lesz. Számomra most a NÜÉ, mint rendezvénysorozat a főprofil.

Mi a szívügyed?

Segíteni a nőknek megtalálni magukat, erősíteni, támogatni őket. Ne rivalizáljanak egymással, hanem kapcsolódjanak, emeljék egymást. Ez a misszióm. A Chill Clubban is egymást építjük. A fejlődni, és kiegyensúlyozottabb életre vágyó hölgyek közösséggé kovácsolása, akik nyitottak a fejlődésre mind szakmailag, mind a magánéletben.

A Chill Club Üzleti reggeliket is ennek érdekében kezdtem el, és most már remekül működik, havi rendszerességgel. Visszatérő ügyfeleim vannak, akik várják, hogy újra találkozzanak egymással a következő alkalmakon. Ezek igazán szép visszajelzések számomra.

Mi motivál leginkább? Mit szeretnél még elérni az életedben?

Ami leginkább motivál, hogy értéket teremtsek, valami maradandót alkossal. Nekem jelenleg a NÜÉ ilyen. Szeretem. Szeretnék a közeljövőben családot alapítani és szerelemben élni az igazival. Az álmom, hogy egy harmonikus családi élet mellett a karrieremben továbbra is ki tudjak teljesedni. Persze baba mellett nem ilyen intenzitással mint most, hanem nyugalomban egymást segítve, támogatva. Azonban úgy gondolom, hogy a kettő nem zárja ki egymást, lehet párhuzamosan is menedzselni. Főleg ha a párunk is vállalkozó és teljes mértékben támogat céljaink elérésében vagy akár együtt is tudunk új közös célokat kitűzni magunk elé.

Hogyan támogatott a céljaid megvalósításában, a vállalkozásod alapításában a családod?

Eleinte nem támogattak. Majd rájöttek, hogy engem ez az, ami igazán éltet. Így támogatnak az új ötleteimben, erősítenek abban, hogy jó úton haladok. Rendezvényeimen van, hogy személyes jelenlétükkel is biztosítanak támogatásukról.

Mi tesz boldoggá a munkádban?

Ha szervezhetek, ha adhatok az embereknek. Ha alkothatok, és kreatívan élhetem a mindennapjaimat, ha folyamatosan fejlődésben és mozgásban lehetek, az boldoggá tesz. Illetve, ha látom a csillogó szempárokat egy-egy eseményemen, és a kedves visszajelzéseket, leveleket a programok után. Az igazán felemelő érzés.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!