Janicsák Veca pszichológusként folytathatja karrierjét

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2023.11.26 | Karrierváltás | Olvasási idő: 2 perc
Janicsák Veca pszichológusként folytathatja karrierjét

Janicsák Veca nemrégiben az M2 Petőfi TV Magas és Mély című portréműsorának vendége volt, ahol többek között beszélt a mögötte lévő nehéz időszakról, illetve arról is, elképzelhetőnek tartja, hogy a jövőben kizárólag pszichológiával foglalkozzon.

Janicsák Veca nehéz időszakot tudhat maga mögött, de most már minden újra jó irányba tart. 2020-ban méhnyakrákot diagnosztizáltak nála, de sikeresen meggyógyult belőle, majd kiderült, autoimmun betegség is van, és átesett egy mélyvénás trombózison is. A teste jelzéseit figyelembe véve lelkével is foglalkozni kezdett: lezárta házasságát, hogy új életet kezdjen, és visszaült az iskolapadba, hogy pszichológiát tanuljon.

„Régi vágyam volt, hogy pszichológiát tanuljak. Minél tudatosabban viszonyul valaki önmagához és a környezetéhez, annál teljesebb életet tud élni”

– fogalmazott Janicsák Veca, aki jelenleg a Szegedi Tudományegyetem levelező tagozatos hallgatója. „Hiszek abban, hogy ezzel a tudománnyal segíthetünk másoknak. Szeretek énekelni, de a színpadi léthez nem ragaszkodom. El tudnám képzelni az életemet úgy, hogy ezen a területen folytatom az utam. Arra a tényre, hogy sokak által ismert a személyem és a történetem, pozitívumként tekintek, hiszen ez hitelességet ad bizonyos problémák esetén” – tette hozzá.

A Fonogram-díjas énekesnő emellett elárulta, úgy érzi mindene megvan, amire csak szüksége lehet: kislánya jelenti számára a legnagyobb motivációt, van egy szerető párja, egy szakmája, amiben sikereket érhet el és bízik benne, hogy pszichológusként is szakmailag izgalmas út vár rá.

A teljes beszélgetés 60 napig érhető el a Médiaklikken.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!