Palvin Barbara a Longines márkanagykövete

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2024.03.13 | Nőiség | Olvasási idő: 2 perc
Palvin Barbara a Longines márkanagykövete

Palvin Barbara lett a világhírű svájci óramárka, a Longines legújabb márkanagykövete – jelentette be a cég hozzátéve, hogy a magyar modell az a kortárs és merész nő, akinek a Longines női karóráit tervezik.

Palvin Barbara örömmel csatlakozott a közel kétszáz éve, 1832-ben alapított svájci márka nagyköveti csapatához, hiszen elmondása szerint a Longines által képviselt elegancia tökéletesen illeszkedik személyiségéhez.

„Köszönöm a bizalmat, hogy a világ minden táján képviselhetem a márkát. Nagyon várom a közös munkát”

– fogalmazott a bejelentés kapcsán a magyar topmodell. Palvin Barbara pályafutásának kezdetén, mindössze tizenhárom éves volt. Egy séta alkalmával találkozott jelenlegi menedzserével, Méhész Balázzsal. Azóta rengeteg nagy lehetőséget kapott, részt vett a világ leghíresebb tervezőinek bemutatóin. Megjelent olyan vezető divatlapokban, mint a W Magazine, CR Fashion Book, Wonderland, valamint a Vogue, Harper’s Bazaar és Elle magazinokban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Longines (@longines) által megosztott bejegyzés

2016-ban a Sports Illustrated az év újoncának választotta, majd három évvel később a Victoria’s Secret angyala lett. A Models.com szerint a legjobban kereső és legnépszerűbb modellek között a 14. helyen áll. Emellett számos rangos díjat nyert a szakmában.

(Kiemelt kép: Longines)

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!