Anne Hathaway 5 éve józan

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2024.05.02 | Anyaság | Olvasási idő: 2 perc
Anne Hathaway 5 éve józan

Anne Hathaway pontosan öt évvel ezelőtt döntötte el, nem fogyaszt több alkoholt azért, hogy figyelmesebb legyen és minden pillanatban jelen lehessen gyermekei nevelése során.

A 41 éves színésznő a The New York Times kérdésére beszélt a döntésről, amelyhez egy emlékezetes másnap vezetetett, ekkor határozta el, a jövőben az anyaságra és fiai nevelésére szeretne koncentrálni, különösen reggelente, amikor anyaként a legnagyobb szükség van rá. Az ötéves évfordulót  jelentős személyes eredménynek tartja.

Anne Hathaway két fiú, Jonathan és Jack büszke édesanyja, a színésznő korábban, sokat küzdött mindkét terhességéért.

„Általában nem beszélek róla, de már több mint öt éve tartózkodom az alkoholtól” – mondta a The New York Times kérdésére egy friss interjúban. „Jelentős mérföldkőnek tartom, ahogyan a negyvenet is. A negyven egy ajándék, de tartózkodom attól, hogy középkorú nőnek nevezzem magam. Tudomásul veszem a szemantikai apróságokat, de azt nem tudhatjuk, hogy kinek meddig tart az élete” – fogalmazott Anne Hathaway, akinek májusban két filmpremierje is lesz.

Hathaway következő két filmje az Anyai ösztön című pszichothriller, amely május 30-tól kerül mozikba Magyarországon, míg a The idea of you című romantikus film május 2-tól érhető el az Amazon Prime Video oldalán.

Olvass tovább: Anyaként az alkohol fogságában: wine moms

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!