A Netflix látatlanban aláírná a folytatást az Egy nap szerzőjével

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2024.03.07 | Film | Olvasási idő: 2 perc
A Netflix látatlanban aláírná a folytatást az Egy nap szerzőjével

Az Egy nap című könyv Netflix-adaptációja alig néhány héttel ezelőtt debütált a streaming platformon, de máris hatalmas sikernek bizonyult. A Leo Woodall és Ambika Mod főszereplésével készült filmet februári megjelenése óta eddig eddig mintegy 15 millióan látták, a sorozat körül pedig azóta is töretlen az érdeklődés.

David Nicholls azonos című könyve eredetileg 2009-ben jelent meg és azonnal bestseller lett. Az első filmes adaptáció 2011-ben jelent meg Anne Hathaway és Jim Sturgess főszereplésével, a most megjelent produkció viszont jelentősen túlszárnyalta a film sikerét. Olyannyira, hogy bennfentes hírek szerint a Netflix már most aláírná David Nicholls következő könyvének jogait, holott az még meg sem jelent.

A „You Are Here” című regény megjelenése 2024. április 23-án várható és az Egy nap sikerét követően a producerek látatlanban is bíznak a történetben és a közös folytatásban.

Bár David Nicholls új könyve nem az Egy nap folytatása, a könyv szinopszisa alapján biztosra lehet venni, hogy romantikában nem lesz hiány. A történet szerint a „You Are Here” egy olyan regény, amely az első találkozásokról, második esélyekről és a hazafelé vezető út megtalálásáról szól.

Olvass tovább: Ambika Mod zsigerből visszautasította az Egy nap romantikus női főszerepét

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!