Margot Robbie a hétköznapokban egy meglepően egyszerű parfümöt visel

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2023.12.05 | Nőiség | Olvasási idő: 2 perc
Margot Robbie a hétköznapokban egy meglepően egyszerű parfümöt visel

Margot Robbie évek óta hűséges egy – kiszereléstől függően – átlagosan 20 és 40 ezer forint között beszerezhető parfümhöz, nem véletlenül. Bár a színésznő rajong a különleges illatokért, a választott kedvenc meglepően elérhető áron beszerezhető.

Habár Margot Robbie jó ideje működik együtt a Chanel divatházzal, meglepő módon kedvenc parfümje nem a francia luxusmárkától származik: a mindennapokban egy sokkal hétköznapibb illatot visel szívesen.

Margot Robbie rajong az egyszerűbb illatokért, pedig sokan azt gondolnák, hogy a világsztárok a legdrágább és legkülönlegesebb parfümöket választják.

Margot Robbie azonban a Calvin Klein Deep Euphoria illata mellett tette le voksát, amelyet kiszereléstől függően átlagosan 20 és 40 ezer forint között lehet beszerezni. A színésznő 2016-ban volt a parfüm arca, és azóta is hűséges hozzá. Korábban úgy fogalmazott, az illat merész, kifinomult és nőies, a fekete rózsa, a pézsma és a pacsuli egyedi kombinációja teszi különlegessé. Ez volt az első parfümkampány, amelyben részt vett, így a Calvin Klein illata nemcsak Margot Robbie parfümkollekciójában, de szívében is különleges helyet foglal el.

(Kiemelt kép: Warner Bros. Entertainment Inc)

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!