Taylor Swift ismét történelmet írt

Sárközi Leontina Sárközi Leontina | 2023.12.09 | Énidő | Olvasási idő: 2 perc
Taylor Swift ismét történelmet írt

A Time Magazin idén Taylor Swift énekesnőt választotta az év emberének. A 33 éves, tizenkétszeres Grammy-díjas amerikai énekes-dalszerző olyan neves személyiségeket utasított maga mögé, mint például a sztrájkoló hollywoodi forgatókönyvírók és színészek, Hszi Csin-ping kínai elnök, az OpenAI-t vezető Sam Altman, III. Károly brit király, Jerome Powell Fed-elnök, Vlagyimir Putyin, Barbie, valamint a Trump-ügyekben eljáró ügyészek.

Taylor Swift előtt olyan személyek érdemelték ki az elismerést, mint például a névtelen ’56-os szabadságharcos, II. János Pál pápa, Nixon, Gorbacsov, Greta Thunberg, Joe Biden és Kamala Harris, Elon Musk vagy Volodimir Zeleszkij.

„Soha nem éreztem magam büszkébbnek és boldogabbnak, kreatívabbnak és szabadabbnak, mint most”

– fogalmazott Taylor Swift, aki számára 2023 valóban karrierje eddigi legfényesebb évét jelentette, 1,1 milliárd dolláros vagyonával hivatalosan is belépett a milliárdosok klubjába. Nem a Time Magazin az egyetlen, amely elismerő címmel illette az énekesnőt: a People magazin szerint Taylor Swift 2023 legérdekesebb embere, míg a Forbes a legbefolyásosabb nőként tartja számon a média és a szórakoztatóipar terén. Emellett idén ő lett a Spotigy legtöbbet hallgatott előadója is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Taylor Swift (@taylorswift) által megosztott bejegyzés

Taylor Swift később az Instagram oldalán is kifejezte háláját a különleges elismerésért. „Valóban elgondolkodom ezen az évemen, és azokon az éveken, amelyek ide vezettek engem. Nem tudom elégszer megköszönni” – írta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!
Címkék: