Gyémánttal kirakott autót dobott piacra a Mercedes

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2024.02.15 | Autó | Olvasási idő: 2 perc
Gyémánttal kirakott autót dobott piacra a Mercedes

Limitált kiadású, mindössze 300 példányban gyártott G-osztály modell bemutatásával ünnepli az idei Valentin-napot a Mercedes-Benz. Az autó a „Stronger than diamonds” fantázianevet kapta.

A Mercedes-Benz G-osztály igazi szerelem: az ikonikus terepjáró összetéveszthetetlen megjelenéséhez páratlan rugalmasság és egyedülálló terepképesség járul.

A G-osztály egyedi, mindössze 300 példányban gyártott, valódi gyémántokkal díszített modellje Manufaktur rosewood szürke matt fényezést kapott, amelyet a Mercedes-Benz kifejezetten ehhez a különleges kiadású modellhez fejlesztett ki.

limitált Mercedes G osztály gyémánttal

Kép: Mercedes-Benz

Az egyedülálló jármű négy ajtózáró gombját 0,25 karátos gyémántberakás díszíti, az utasoldali fogantyút és a rozsdamentes acél, megvilágított küszöböket finoman kidolgozott „Stronger than diamonds” embléma teszi teljessé. A külső ajtókilincseken dombornyomott gyémántlogó látható, a pótkerék fedelén pedig a „Stronger than diamonds Edition” felirat látható. A különleges alkalomra egyedi kulcsot készített a Mercedes-Benz: hátoldalát ezüst embléma és a gyémántlogó díszíti.

limitált kiadású Mercedes-Benz G-osztály

Kép: Mercedes-Benz

A limitált kiadású modellhez használt gyémántok etikus, szociális és ökológiai tekintetben felelős forrásból származnak, amelyről a vásárlók megkapják a Felelős Ékszeripari Tanács (Responsible Jewellery Council, RJC) tanúsítványát.

A modell Magyarországon is elérhető, korlátozott darabszámban.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!