A legnagyobb riválishoz kerül a Szex és New York

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2024.01.26 | Énidő | Olvasási idő: 2 perc
A legnagyobb riválishoz kerül a Szex és New York

A Szex és New York című sorozat kétségtelenül az HBO egyik legnagyobb dobása volt a 90-es évek végén. Az 1998. június 6-án debütált produkció, a szabadszájú, tabukat döntögető sikeres szingli nő és barátnőinek története végigsöpört a világon, Carrie Bradshaw szállóigévé vált mondatai ma is a popkultúra meghatározó elemei.

Az eredeti sorozat összesen hat évadot és 94 részt élt meg, amit két egész estés mozi, 2021-ben pedig az És egyszer csak… című folytatás követett. Az HBO most úgy döntött, megválik minden idők egyik legnépszerűbb sorozatától, így a Szex és New York eredeti részei tavasztól a Netflix műsortárában lesznek elérhetők – írja a 24.hu.

Bár rövid távon jelentős pénzügyi forráshoz juthat az HBO, a Szex és New York népszerűsége töretlen, így hosszú távon a Netflix juthat lépéselőnyhöz és több előfizetőhöz.

Habár a folytatás nem aratott osztatlan sikert, Carrie Bradshaw manhattani kalandjait és az eredeti részeket ma is sokan nézik szívesen újra, ahogyan a kapcsolódó tartalmak népszerűsége is töretlen.

Nem a Szex és New York az egyetlen húzónév a Netflix idei kínálatában: a streamingóriás korábban már bejelentette, hogy a Tom Hanks és Steven Spielberg nevével fémjelzett, második világháborús sorozat, Az elit alakulat, illetve a fekete humorral fűszerezett Sírhant művek című sorozat jogait is megszerezte.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!