Kiderült, vállalja-e a döntőt Dobos Evelin

Igényesnő.hu Igényesnő.hu | 2023.12.10 | Sport | Olvasási idő: 2 perc
Kiderült, vállalja-e a döntőt Dobos Evelin

Még az utolsó pillanatban is kérdéses volt, Dobos Evelin vállalja-e az RTL Sztárbox című műsorának döntőjét, miután csütörtökön kórházba került.

Dobos Evelint egy vírus gyengítette le annyira, hogy csütörtökön bekerült a Semmelweis Klinika sürgősségi osztályára. A 31 éves színésznő infúziókat kapott, de egészén vasárnap reggelig kérdés volt, képes lesz-e ringbe szállni ellenfele, Berki Mazsi ellen.

„Délután óta a Semmelweis Klinika sürgősségi osztályán fekszem, kapom az infúziókat, az orvosok és nővérek megteszik a tőlük telhetőt, de még mindig nagyon gyenge vagyok. Bízom benne, hogy valami csoda folytán holnapra sokkal jobban leszek, de sajnos benne van a pakliban, hogy vasárnap nem fogok tudni ringbe szàllni”

-írta Evelin hivatalos Instagram oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dobos Evelin (@evelindobos) által megosztott bejegyzés

Dobos Evelin vasárnap délelőtt, közösségi média oldalán jelentette be, felépült, képes a 100 százalékos teljesítményre és vállalja az összecsapást.

Az RTL kérdésére Evelin elárulta, a péntek éjszakát már otthon töltötte, szombat este pedig edzőjével, Dobrádi Zsolttal felmérték, hogy milyen állapotban van. Az edzés jól sikerült, Evelin pedig elszántan várja a Sztárbox döntőjét és mindent meg fog tenni a győzelemért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dobos Evelin (@evelindobos) által megosztott bejegyzés

Forrás és kép: RTL

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!