Victoria Beckham piacra dobta első, Breitlinggel közös órakollekcióját

Szász Nóri Szász Nóri | 2024.02.05 | Nőiség | Olvasási idő: 5 perc
Victoria Beckham piacra dobta első, Breitlinggel közös órakollekcióját

Azt már tudjuk, hogy Victoria Beckham apukája Rolls-Royce-szal furikázott, de vajon milyen órát hordott? Az biztos, hogy a lánya a Breitlingre esküszik, hiszen Posh Spice első órakollekciója a svájci gyártó erőnyje alatt látott napvilágot.

Victoria Beckham divattervezőként nagyobb karriert futott be, mint énekesként. A ruhák és egyéb kiegészítők után pedig most egy új területen kamatoztatta kreativitását és szépérzékét: a Breitling számára álmodott órakollekciót.

Miután évekig gyűjtőként hódolt órák iránti rajongásának, Victoria Beckham összeállt a Breitlinggel, hogy első időmérőit piacra dobja, amelyek tükrözik elegáns, letisztult stílusát: megjelent az új Chronomat 36 Victoria Beckham széria.

A rozsdamentes acélból vagy aranyból készült óra egy idő- és dátumjelzéses modell, fémszíjjal, és az óra és (vagy) Spice Girls rajongók a rozsdamentes acél modellhez passzoló ezüst számlap és az arany modellhez passzoló pezsgő színű számlap mellett merész kék vagy zöld verziót is választhatnak. Ez egy fontos mérföldkő Victoria Beckham számára, de a 140 éves Breitling üzleti modelljébe is hoz egy kis vérfrissítést és trendiséget.

„Nagyon vonzott a Breitling mint márka öröksége” – mondta Victoria Beckham egy sajtóközleményben. „Tetszik, amit márkaként több mint egy évszázada képviselnek. Ez mindig is nagyon fontos volt számomra, amikor egy órába fektettem be a saját gyűjteményem kapcsán – olyan órát akarok, amelyet sok éven át fogok viselni, majd továbbadhatom a gyermekeimnek”.

Victoria Beckham elmondása szerint hasonlóan közelítette meg az óra tervezésének folyamatát, mint ahogy egy ruhakollekciónak fog neki minden szezonban: a környezetéből és élményeiből merített hozzá inspirációt. Mégis, annak ellenére, hogy már régóta divattervezőként tevékenykedik, még őt is meglepte, hogy új kihívások elé állította a Chronomat 36 Victoria Beckham megalkotása.

„Az órák tervezésénél sokkal több megkötés van, mint például egy ruhakollekció tervezésénél” – osztotta meg újdonsült tapasztalatait. „Amikor ilyen kis területen dolgozol, vannak határai annak, amit meg lehet csinálni – erre nem számítottam, de ez az óragyártás természete, és nagyon élveztem a kihívást és a folyamatot, hogy a Breitlingtől megtanulhattam, hogyan tudjuk az elképzeléseimet átültetni ezekbe az órákba.”

A Chronomat 36 Victoria Beckham kollekció legszembetűnőbb eleme a számlapszínek és a fémek kombinációja.

Victoria Beckham számára a színeknek mindig kulcsfontosságú szerepe van az általa közvetíteni kívánt érzés kifejezésében, és ezt a részletekre való odafigyelést láthatjuk a négy egyedi számlapárnyalatban, amelyeket a Breitling kizárólag a Chronomat 36 vonal számára készített. Emellett Victoria Beckham a kollekció határait is szerette volna feszegetni azzal, hogy rozsdamentes acél és sárgaarany is szerepel a kollekcióban, ami az első sárgaarany modell, amely bekerült a modern Chronomat-családba.

A Chronomat 36 Victoria Beckham kollekció minden modellje rendelkezik a Breitling COSC tanúsítványával, belül pedig önfelhúzós Caliber 10 óraszerkezet ketyeg. A rozsdamentes acélból készült változatok ára 5600 dollártól indul, a galambszürke, laborban készült gyémánt indexekkel ellátott számlapért pedig 5950 dollárra ugrik ez az összeg. Minden változatból csupán 400 darab áll rendelkezésre. A sárgaarany változatok ára 29 500 dollár, és ezek még limitáltabbak, mindössze 100 darab érhető el az egyes verziókból.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!